Esențial de știut

lucrăm la secțiunea aceasta

Logo și imagini produse

Aveți aici link spre Google drive, de unde puteți descărca logo-urile Snowfeet, și imagini cu produsele noastre.

Video Esențial

Aveți aici explicat cam tot ce trebuie să știți despre Snowfeet + mai jos, video Tutorial de folosire Snowfeet.

FAQ

Întrebări frecvente Cumpărare / prețuri etc

Aveți aici o listă de răspunsuri la întrebările frecvente legate de cumpărare, prețuri Snowfeet, etc.

Ce preț au miniskiurile Snowfeet?

Pe magazinul online oficial se vând cu 788 lei (TVA inclus). Dar pentru prețuri actualizate verificați mereu magazinul online aici: magazin online

De unde se pot cumpăra?

Poți cumpăra Snowfeet direct de pe magazinul nostru online https://magazin.snowfeet.ro/

Pot testa Snowfeet înainte de cumpărare?

Da, am încheiat parteneriate cu unele pârtii din România, astfel că poți să testezi/închiriezi echipamentele noastre de la centrele de închiriere din Stațiunile marcate de noi, (Poiana Brasov, Straja, Cavnic, etc.)

Politica de retur

Puteți returna produsele conform legislației din România (14 zile de la achiziția online), dar având în vedere că vor fi purtate de un anumit număr de ori, vom scădea 100 de lei (sau mai mult) din suma cuvenită spre returnare, în funcție de gradul de uzură a skiurilor și a ambalajului.

Întrebări frecvente Generale

Aveți aici o listă de răspunsuri la întrebările frecvente.

Încălțăminte compatibilă

Puteți folosi orice bocanc de iarnă sau booți de snowboard. Recomandăm bocanci care sa susțină corect gleznele pentru o protecție mai bună.

din sezonul 2020, Snowfeet a introdus și varianta pentru clăpari deci de acum nu mai ești limitat la booți.

Ce mărimi sunt disponibile?

O singură mărime pentru toată lumea, so don’t worry. Cu toate acestea, nu recomandăm Snowfeet pentru picior mai mic de mărimea 37, sau mai mare decât mărimea 47.

Cum frânez pe pârtie?

Poți frâna sau opri în mod similar cum faci cu skiurile sau patinele. În plus poți frâna cu ajutorul călcâielor. (Cu toate acestea, ai grijă, este mai dificil să te oprești cu Snowfeet decât cu patinele sau skiurile, așadar nu încurajăm folosirea miniskiurilor pe pârtii abrupte)

Sunt ușor de folosit miniskiurile Snowfeet?

Conform testimonialelor utilizatorilor e mai ușor să înveți să folosești Snowfeet decât skiurile. E numai normal să dureze o vreme până te familiarizezi cu skiurile Snowfeet, cu siguranță vei mai și cădea uneori, dar asta face parte din distracție, nu?

Utilizarea pe zăpadă "powder"

Miniskiurile Snowfeet pot fi utilizate pe zăpadă nu mai adâncă de 20cm. Snowfeet se comportă cel mai bine pe pârtii, în snow park-uri, poteci de pădure dar și înafara pârtiilor, dar nu în zăpadă adâncă. Dacă vorbim de zăpadă adâncă, și skiurile și plăcile de snowboard trebuie special concepute pentru așa ceva.

Sus